Onthul je beste huid ooit.

Begin uw reis naar uw beste huid ooit door thuiszorg van Ultraceuticals te combineren met professionele behandelingen voor versnelde resultaten.

Ultraceuticals-behandelingen worden op maat gemaakt om aan uw unieke huidbehoeften te voldoen, zodat u langdurige, zichtbare resultaten behaalt die u een zelfverzekerd en stralend gevoel geven. Kies uit onze Signature- of Performance-behandelingen, elk ontworpen om een ​​unieke en effectieve benadering te bieden voor de verzorging van uw huid.

ONTDEK ONS BEHANDELINGSMENU

Kenmerkende gezichtsbehandeling

Kom tot rust en geniet van een zintuiglijke huidverzorgingservaring.

Onze Signature gezichtsbehandelingen omvatten een zalige gezichts-, nek- en decolletémassage, samen met een driefasige infusie van vitamines en voedende ingrediënten die de natuurlijke uitstraling en glans van uw huid versterken. Verjong uw huid met een boost van hydratatie en laat een verfrist en gerevitaliseerd gevoel achter, zonder herstel of downtime.

Prestatiebehandelingen

Een corrigerende en luxueuze ervaring.

Deze corrigerende behandelingen bieden een gerichte en progressieve aanpak om langdurige resultaten te bereiken, met behulp van hoogwaardige peelings en verhelderende maskers. Of uw huidproblemen nu verband houden met droogheid, fijne lijntjes en rimpels, verlies van stevigheid, ongelijkmatige textuur, huidverkleuring, zichtbare poriën, acne of een gebrek aan glans, Ultraceuticals Performance Treatments worden op maat gemaakt om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Afbeelding met tekst

Combineer tekst met een afbeelding om je te concentreren op het door jou gekozen product, collectie of blogbericht. Voeg details toe over beschikbaarheid, stijl of geef zelfs een beoordeling.

Verjongen en revitaliseren

De krachtpatser van alle anti-aging behandelingen. Ultraceuticals A-Zyme™ Peel is een niet-invasieve huidverjongingsbehandeling die de bewezen anti-verouderingsingrediënten Retinol (Vitamine A) en Bromelaïne combineert om de huid te verfrissen, hydrateren en voller te maken. Werkt om fijne lijntjes en rimpels drastisch te verminderen, de teint gelijkmatig te maken en de helderheid van de huid te verbeteren.

Belangrijkste zorgen: fijne lijntjes en rimpels, verkleuring.

Uitstraling en glans

Ultraceuticals Brightening Accelerator-masker bevat een krachtige mix van alfahydroxyzuur (AHA's), salicylzuur (BHA), niacinamide (vitamine B3) en verhelderende middelen die helpen de huid weer op te laten duiken en de helderheid en helderheid van de huid te herstellen.

Belangrijkste zorgen: doffe, vlekkerige, ongelijkmatige teint.

Matteren en verhelderen

Ultraceuticals Mandelic Acid peeling is een Alpha Hydroxy Acid (AHA) peeling die zich richt op overtollige olie- en celopbouw en de huid diep reinigt, waardoor de huid helder wordt.

Belangrijkste zorgen: vette, verstopte, acne-gevoelige huid.

Hydrateren en verstevigen

Ultraceuticals Lactic Peel is een alfahydroxyzuur (AHA), geschikt voor de huid die tekenen van vroegtijdige veroudering vertoont, zoals fijne lijntjes, rimpels en verkleuring als gevolg van schade door de zon. Melkzuur werkt om het hydratatieniveau van de huid te verhogen voor een stevigere, jeugdiger ogende huid.

Belangrijkste zorgen: droge, vochtarme, doffe huid.

PHA Resurfacing Peel Treatment

A gentle resurfacing peel for smoother and more glowing skin.

This gentle dual-action PHA peel utilises Gluconolactone to gently exfoliate, moisturise, plump and cleanse surface impurities to reduce the appearance of fine lines and even skintone. Sodium Hyaluronate and Panthenol calm and soothe while reinforcing the skin’s natural barrier. This results in an improvement in the appearance of dehydrated, dull, and coarse skin texture.

Key concerns: Dryness & dehydration, sensitivity & redness