Op wetenschap gebaseerde huidverzorging.

We leveren al 25 jaar krachtige resultaten. Ons doel is om de wereld de ware kracht van professionele huidverzorging te laten zien. Om op prestaties gebaseerde producten en behandelingen te formuleren die transformerend vertrouwen geven.

Jouw persoonlijke huidverzorgingsreis.

Onze gemeenschap is het belangrijkste voor ons. Bij Ultraceuticals erkennen we dat ieders huidproblemen en -doelen uniek zijn, net als hun huidverzorgingstraject. We zetten ons in voor een gepersonaliseerde, op maat gemaakte benadering van huidverzorging, waarbij wetenschap en begrip worden gecombineerd om uw beste huid ooit te leveren.

Werkzaamheid zonder uitzondering.

Opgericht door Dr. Geoffrey Heber, een van Australië's toonaangevende cosmetische artsen in 1998. We hebben de afgelopen 25 jaar besteed aan het formuleren van klinisch bewezen huidverzorgingsproducten die presteren. Onder leiding van ons eigen R&D-team combineren we optimale niveaus van actieve ingrediënten en toonaangevende leveringstechnologieën om bekroonde producten te creëren.

ONZE WAARDEN

Wij zijn persoonlijk en begripvol.

We zijn betrouwbaar, professioneel en respectvol.

Toegewijd aan de reis.

We nemen of beloven nooit snelkoppelingen. Wij geloven in de reis en beloven nooit van de ene op de andere dag resultaten.

Gesteund door de wetenschap, gedreven door mensen,

Onze klanten staan ​​centraal bij alles wat we doen.

Werkzaamheid, zonder uitzondering.

Onze honger naar levenslang leren inspireert tot innovatie. Als het product niet werkt, wordt het niet gestart.

OPRICHTER

Dr Geoffrey Heber

Dr. Geoffrey Heber is een vooraanstaand cosmetisch arts die in 1988 een van de eerste niet-chirurgische cosmetische medische klinieken in Australië opende, Heber Davis Cosmetic Medicine genaamd. Daar ontdekte hij de behoefte van zijn klanten aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten die waren effectiever dan die welke doorgaans in warenhuizen worden aangetroffen.

Hij ontdekte dat zijn krachtigere formuleringen bewezen de zichtbare resultaten te behouden en te verbeteren waar zijn klanten om vroegen.

WERELDWIJDE ONDERWIJS AMBASSADEUR

Tracey Beeby

Tracey Beeby is een gerenommeerde expert in de wereldwijde huidverzorgingsindustrie met meer dan 35 jaar ervaring in technisch onderwijs. Als voormalig eigenaar van een kliniek begrijpt Tracey de fijne kneepjes van het bedrijfsleven en brengt haar kennis van onderwijs van wereldklasse over naar artsen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en bedrijfseigenaren.

Ze is gepassioneerd door resultaten en helpt klanten en onze kliniekpartners echte, meetbare resultaten te bereiken met hoogwaardige huidverzorgingsbehandelingen en -producten - die echt werken.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

R&D-Team

In de voorhoede van het merk staat ons interne onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieteam in het hoofdkantoor van Ultraceuticals in Sydney, Australië.

In nauwe samenwerking met ons interne R & D-team streven we ernaar om de juiste combinatie van ingrediënten te vinden die de meeste werkzaamheid creëren. Onze visie is om eerlijke, geteste en effectieve huidverzorgingsproducten te leveren waarmee onze gemeenschap zich goed voelt over hun huid.