Transformeer je handen en WIN

Ervaar je ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, een grove huidtextuur, fijne lijntjes en rimpels - of al het bovenstaande op je handen?

Bezoek de dichtstbijzijnde deelnemende Ultraceuticals salon of kliniek om erachter te komen hoe u kunt deelnemen aan onze RVR90™ 2023 Hand Challenge en kans maakt op het WINNEN van producten ter waarde van $ 500.

Gepersonaliseerde huidverzorging

Uw huid is uniek en wij vinden dat uw huidverzorgingstraject dat ook moet zijn. Bij Ultraceuticals zijn we toegewijd aan het leveren van goed presterende huidverzorging die is afgestemd op elk huidprobleem om echt zichtbare resultaten te bereiken.

Onze belofte

Of je nu last hebt van droogheid, dofheid of tekenen van vroegtijdige huidveroudering; congestie, vergrote poriën of puistjes - onze hoogopgeleide Ultra Skin Experts zullen u helpen. We zullen dit doen door een diepgaand, persoonlijk huidadvies aan te bieden dat een op maat gemaakt behandelings- en thuiszorgplan omvat, ontworpen om krachtige resultaten te leveren gedurende een periode van 30 tot 90 dagen.

ECHTE ZICHTBARE RESULTATEN

Basislijn
2 weken

Gevoelige huid

Gebruikte producten: Ultra Calming Cleanser en Ultra Calming Moisturizer Cream


Resultaten: De huid voelde minder gevoelig aan. De huid ziet er gehydrateerd en rustiger uit. De huidtextuur ziet er gladder en verfijnder uit.*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
3 maanden

Ongelijke teint en gebrek aan uitstraling

Gebruikte producten: Ultra Brightening Range (reiniger, serum en moisturizer)


Resultaten: De foto's laten een algemene verheldering van de teint zien, evenals een verbetering van de uitstraling van de huid.*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
2 maanden

Grove textuur en zichtbare poriën

Gebruikte producten: Ultra Smoothing Pore Refiner


Resultaten : De foto's tonen algehele glans en herstel van de teint, evenals verbeteringen in de textuur en helderheid van de huid.*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
3 maanden

Droogte en uitdroging van het lichaam

Gebruikte producten: Ultra Retexturising Body Complex


Resultaten : het decolletégebied ziet er zichtbaar helderder, soepeler en gelijkmatiger uit.*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
3 maanden

Fijne lijntjes & rimpels

Gebruikte producten: Ultra A Perfecting Serum Milkd


Resultaten: Rimpels en fijne lijntjes rond de ogen leken minder zichtbaar. Opmerkelijke verbeteringen in de helderheid van de huid en vermindering van bruine vlekken zijn duidelijk. De textuur van de huid ziet er gladder uit.*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
6 maanden

Fijne lijntjes & rimpels

Gebruikte producten: Ultra A Perfecting Serum Mild, Ultra A Perfecting Serum en Ultra A Perfecting Intense Booster


Resultaten: Rimpels en fijne lijntjes rond de ogen leken minder zichtbaar. Wangen zien er voller en steviger uit. Opmerkelijke verbeteringen in de helderheid van de huid en vermindering van bruine vlekken zijn duidelijk.*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
3 maanden

Ongelijke teint en gebrek aan uitstraling

Gebruikte producten: Ultra Brightening Range (reiniger, serum en moisturizer)


Resultaten: De foto's laten een algemene verheldering van de teint zien, evenals een verbetering van de uitstraling van de huid.*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
3 maanden

Verstevigend

Gebruikte producten: Ultra C Firming Serum


Resultaten: Opmerkelijke verbeteringen in de helderheid en teint van de huid. De huid ziet er steviger uit. Fijne lijntjes op het voorhoofd lijken verminderd. Fijne lijntjes onder de ogen vallen minder op.


*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
2e schil

A-Zyme™-schil

Professionele behandeling: de krachtpatser van alle antiverouderingsbehandelingen. Deze niet-invasieve teintverjongingsbehandeling combineert bewezen anti-verouderingsingrediënten Retinol & Bromelaïne om de huid te verfrissen, verfijnen, hydrateren en voller te maken. Werkt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels drastisch te verminderen, de teint te egaliseren en de algehele helderheid van de huid te verbeteren.*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities
Basislijn
2e schil

PHA-raffinage-oplossing

Professionele behandeling: Een milde hydraterende peeling met een huididentiek zuur (gluconolacton) dat alle huidtypes verjongt, ook de gevoelige huid. Verfijnt het oppervlak van de huid, waardoor deze er voller, verjongd, helderder en stralender uitziet. Een zachte behandeling, ideaal als introductie voor gasten die voor het eerst peelen, zonder tot minimale downtime


*Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individuele huidcondities

Versnel uw thuisresultaten.

Krijg een persoonlijk behandelplan van onze gekwalificeerde Ultra Skin Experts door een Ultraceuticals salon of kliniek te bezoeken.

Praat vandaag nog met onze experts.

We bieden gratis online huidconsulten die plaatsvinden in het comfort van uw eigen huis.

Veelgestelde vragen

Wat is een basisroutine?

Dagelijks essentiële producten bestaan ​​uit Cleanser, Moisturizer en Daily SPF bescherming. Uw Ultra Skin Expert zal de juiste dagelijkse benodigdheden voor uw huidtype aanbevelen en eventuele aanvullende producten die u de eerste maand nodig heeft om uw huidbarrière te versterken voordat u aan uw eerste corrigerende serum begint. Dit is een zeer belangrijke eerste stap om ervoor te zorgen dat uw huid in optimale gezondheid verkeert wanneer u de komende 90 dagen aan uw corrigerende huidreis begint.

Waarom raden we een getrapte aanpak van 90 dagen aan?

Gedurende 90 dagen kan uw Skin Expert elke maand een op maat gemaakt en progressief thuiszorg- en professioneel behandelplan aanbevelen. Dit helpt uw ​​huid te 'trainen' om te wennen aan actieve ingrediënten en gezichtsbehandelingen om uw huidbarrière te versterken en uw huid te verjongen om u te helpen uw huiddoelen te bereiken.

Binnen de eerste maand helpen uw dagelijkse huidverzorgingsbenodigdheden om een ​​optimale barrièresterkte te ondersteunen. Op basis van uw huidbehoeften kan uw Skin Expert u ook een corrigerend serum aanbevelen, samen met een op maat gemaakte Performance Facial Treatment. We raden een reeks van 3 Performance Facial Treatments aan gedurende de 90 dagen om extra voordelen te bieden in combinatie met uw thuiszorg.

Tijdens de tweede maand kan, afhankelijk van de voortgang van uw huid, een tweede Corrective Serum in uw dagelijkse routine worden geïntroduceerd en bent u hoogstwaarschijnlijk klaar voor uw volgende niveau Performance Facial Treatment.

Binnen de derde maand stapt u indien nodig over op een ander corrigerend serum en wordt uw derde Performance Facial Treatment aanbevolen om u te helpen de resultaten te maximaliseren.

*Bovenstaande informatie wordt als voorbeeld gebruikt, maar het plan voor thuiszorg en gezichtsbehandeling is ter beoordeling van uw Ultra Skin Expert.

Waarom is thuiszorg zo belangrijk?

Thuiszorg staat gelijk aan 80% van onze algehele huidresultaten - Consistente dagelijkse toewijding aan uw aanbevolen thuisverzorgingsroutine zorgt ervoor dat uw huid in optimale huidgezondheid verkeert, terwijl corrigerende serums elke dag werken om uw huidproblemen aan te pakken. Het is net als tandenpoetsen... je zou geen dag willen overslaan! Professionele gezichtsbehandelingen zijn goed voor 20% van onze algehele huidresultaten - Dit is de extra boost die nodig is om de resultaten die u bereikt met uw thuiszorg te ondersteunen en te verbeteren, terwijl u helpt uw ​​huiddoelen op schema te houden.

Waarom is het belangrijk om een ​​huidconsult te hebben voordat u met Ultraceuticals begint?

De producten van Ultraceuticals bevatten een hoog percentage actieve ingrediënten in verschillende sterktes. We weten dat uw thuisverzorgingsroutine het meest effectief zal zijn wanneer deze wordt aanbevolen door een Ultra Skin Expert nadat zij uw onderliggende triggerfactoren hebben begrepen en de huidige gezondheid van uw huid en het vermogen om corrigerende serums te verdragen hebben geanalyseerd. Zonder de hulp van een gekwalificeerde Ultra Skin Expert kunt u producten selecteren die mogelijk niet geschikt zijn voor uw huidtype. We raden altijd een op maat gemaakte routine aan die is ontworpen voor uw individuele huidprobleem om het best mogelijke eindresultaat te bereiken.