Heb je echt een oogcrème nodig?

2 minuut gelezen
Do You Really Need An Eye Cream?

Maakt een oogcrème echt een verschil? We hebben ons dit allemaal afgevraagd. Onze experts hebben gestemd en hun antwoord is ja! De huid rond uw ogen is teer, kan gevoeliger zijn en kan een van de eerste gebieden zijn die de veelbetekenende tekenen van stress, gebrek aan slaap en veroudering vertoont.

Om de beste voor u te vinden, moet u uw specifieke problemen rond de ogen identificeren - of het nu gaat om fijne lijntjes, donkere kringen of droogheid; en kies een formule die is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Voor fijne lijntjes en rimpels

Verzacht en verfijn de huid met Ultra A Perfecting Eye Cream. Deze krachtige formule bevat onze geavanceerde retinolafgiftetechnologie ( Ultra-RETI™) gecombineerd met natriumhyaluronaat om de huid rond de ogen te hydrateren en voller te maken en fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen.

Vanwege het gehalte aan krachtige ingrediënten in deze formule, raden we aan dit product 's avonds aan te brengen, op alternatieve dagen, en geleidelijk een tolerantie op te bouwen om dagelijks aan te brengen.

Bij verlies van stevigheid en vermoeidheid

Verstevig en hydrateer met Ultra C Firming Eye Cream. Deze antioxidantrijke formule bevat pure vitamine C (L-ascorbinezuur) om de elasticiteit en stevigheid rond de ogen zichtbaar te verbeteren. Het bevat ook krachtige peptiden, MicroElastin® en MicroCollagen die de huid zichtbaar vernieuwen en verjongen om er jeugdiger en stralender uit te zien.

Deze formule kan het beste 's ochtends worden aangebracht, op alternatieve dagen, waarbij geleidelijk een tolerantie wordt opgebouwd om dagelijks toe te passen. Vergeet niet om overdag een SPF te gebruiken om je huid te beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-straling.

Voor droogheid en uitdroging

Kies voor een diep hydraterende en voedende behandeling, zoals Ultra Moisturizer Eye Cream. Deze lichtgewicht formule bevat; Ceramide NP, Linolzuur, Linoleenzuur en Cholesterol die samenwerken met de huideigen hydraterende stoffen om de vitale hydratatie in de huid te herstellen. Voeg deze toe aan je huidverzorgingsroutine 's ochtends en 's avonds voor een zachte en zijdezachte huid onder de ogen.

Twijfel je nog welke oogcrème voor jou de juiste is?

We raden altijd aan om een​​online huidconsult te boeken of langs te komen bij je lokale Ultra-kliniek .