Veelgestelde vragen

Onze meest gestelde vragen. Waar kunnen we je mee helpen?

Over Ultraceutica

Inklapbare content

Zijn alle producten in het Ultraceuticals-assortiment veilig te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Alle ingrediënten in onze producten worden gebruikt in overeenstemming met de wet- en regelgeving van de Australische overheid met betrekking tot cosmetische ingrediënten. Als u zich echter zorgen maakt over het gebruik van een van onze producten, met name de vitamine A-reeks, tijdens uw zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding, raden wij u aan uw arts of arts te raadplegen. Houd er rekening mee dat al onze ingrediëntenlijsten beschikbaar zijn op onze website.

Wat is het verschil met Ultraceuticals?

Ultraceuticals is het toonaangevende cosmeceutical-merk van Australië en biedt consumenten producten die wetenschappelijk zijn getest om echte, zichtbare resultaten te leveren. We gebruiken bewezen, effectieve niveaus van ingrediënten om optimale resultaten te garanderen die u kunt zien. Onze producten worden klinisch getest door middel van paneltests om de werkzaamheid te garanderen. Ultraceuticals is met trots Australisch geformuleerd en eigendom. Onze formules zijn ontwikkeld om huidproblemen aan te pakken die het gevolg zijn van een van de zwaarste klimaten ter wereld. Het assortiment is een populaire keuze in salons of spa's onder veel huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en eigenaren van medispa's/salons.

Voert Ultraceuticals producttesten uit op dieren?

Nee, Ultraceuticals test geen producten op dieren. Ultraceuticals voert interne klinische tests uit op gewillige menselijke deelnemers.

Wat betekent de term 'cosmeceutisch'?

Onze cosmeceutische producten worden vaak aanbevolen door een opgeleide huidtherapeut. Cosmeceuticals combineren vaak meerdere krachtige ingrediënten met elkaar.

Waar kan ik Ultraceuticals kopen?

We raden aan een gekwalificeerde huidtherapeut of schoonheidsspecialiste van Ultraceuticals te bezoeken voor een grondig huidadvies voordat u onze producten aanschaft en gebruikt. Ultraceuticals is op voorraad in toonaangevende salons, klinieken en medispas in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Ierland.

Vind uw dichtstbijzijnde Ultraceuticals-dealerlocatie. Vind hier uw dichtstbijzijnde Ultraceuticals-dealer. .

Komt dit u niet uit, dan kunt u ook een Online Consult boeken bij onze Ultra Skin Experts. Boek hier een online huidconsult .

ONZE PRODUCTEN GEBRUIKEN

Inklapbare content

Waarom wordt een Ultraceuticals huidconsult aanbevolen bij de aanschaf van mijn huidverzorgingsproducten?

De producten van Ultraceuticals bevatten een hoog percentage ingrediënten met verschillende sterktes. We weten dat uw huidverzorgingsroutine het meest effectief zal zijn wanneer deze wordt aanbevolen door een Ultraceuticals Skin Expert of schoonheidsspecialiste, nadat zij uw onderliggende triggerfactoren hebben begrepen en het huidige tolerantieniveau van uw huid hebben geanalyseerd. Zonder de hulp van een gekwalificeerde Ultraceuticals Skin Expert of schoonheidsspecialiste, kunt u producten selecteren die niet geschikt zijn voor uw huidtype. We raden altijd een aangepaste routine aan die is aanbevolen voor uw individuele huidproblemen om het best mogelijke eindresultaat te bereiken.

Wat is de houdbaarheid op Ultraceuticals-producten?

Onze producten zijn getest op een houdbaarheid van minimaal 30 maanden. Onze therapeutische zonnefilters hebben echter een houdbaarheid van 2 tot 3 jaar. Als een product eenmaal is geopend, raden we aan het binnen 6 maanden te gebruiken.

Hoe snel begin ik resultaten te zien van het gebruik van Ultraceuticals-producten?

Sommige producten kunnen direct huidverbetering opleveren. Sommige klanten hebben gemeld dat ze de allereerste keer dat ze de producten gebruiken, resultaten zien. Velen zeggen dat hun huid er meer gehydrateerd en gladder uitziet en er gerevitaliseerd en gezonder uitziet. Als u echter huidproblemen op langere termijn wilt aanpakken, zoals een ongelijkmatige teint, congestie en vroegtijdige huidveroudering. Je hebt minimaal 90 dagen nodig om echt zichtbare resultaten te zien. Het is belangrijk dat u de aanbevolen thuisverzorging en het door uw Ultra Skin Expert aanbevolen plan volgt om uw resultaten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat u begint met de juiste productsterkte.

Kan ik de producten van Ultraceuticals elke dag gebruiken?

Onze producten 'reinigen', ' bevochtigen ' en ' beschermen ' kunnen dagelijks worden gebruikt zonder dat u uw huid hoeft te conditioneren. We raden echter aan om onze producten uit de categorie ' Correct ' langzaam op de huid in te brengen, beginnend met elke afwisselende dag of nacht gedurende één (1) maand, geleidelijk opbouwend naar dagelijks gebruik zoals wordt verdragen. Breng overdag altijd SPF 30 of hoger aan bij gebruik van de corrigerende producten van Ultraceuticals. Volg altijd de aanwijzingen van uw Ultra Skin Expert of schoonheidsspecialiste en lees altijd het etiket en de waarschuwingen op de verpakking.

Kan ik de concentrate strength serums direct gebruiken?

Veel van de corrigerende reeksen van Ultraceuticals zijn ontworpen in een getrapt systeem met een steeds hoger niveau van de meer geconcentreerde ingrediënten in elk niveau, zodat uw huid gewend raakt aan het product voordat u een product met een hogere sterkte introduceert. Dit helpt ongunstige reacties van de huid op de krachtige ingrediënten te voorkomen. Ons Ultra A Skin Perfecting Serum (en Concentraat) en ons Even Skintone Smoothing Serum (en Concentraat) mogen alleen worden gebruikt als uw huid gewend is geraakt aan de Mild Strength serums in het assortiment. Raadpleeg uw lokale Ultraceuticals Skin Expert of schoonheidsspecialiste om uw specifieke huidproblemen te bespreken voordat u deze producten gebruikt.

Koop hier Ultraceuticals corrigerende serums.

Is er een specifieke manier om de oogcrèmes aan te brengen?

Ja, u mag slechts een kleine hoeveelheid rond de ogen aanbrengen, zorg ervoor dat u niet te dicht bij het oog aanbrengt en vermijd het ooglid. Begin bij de boog van de wenkbrauw en spreid zachtjes uit naar de slaap, ga dan verder onder het oog, langs het orbitale bot naar de neusbrug. Aanbrengen van behandelingsproducten voor het oog, zoals de Ultra A Perfecting Eye Cream en Ultra C Firming Eye Cream, wordt aanbevolen eenmaal per dag op de oogcontour aan te brengen op afwisselende dagen gedurende één (1) maand, geleidelijk opbouwend naar dagelijks gebruik zoals wordt verdragen.

Koop Ultraceuticals oogcrèmes .

Zijn de producten van Ultraceuticals glutenvrij en geschikt voor mensen met coeliakie?

Ultraceuticals gebruikt geen ingrediënten in de formulering die gluten bevatten, maar het bedrijf kan niet garanderen dat het product volledig vrij is van sporen. Daarom raden we het gebruik van onze producten niet aan bij coeliakiepatiënten.

INGREDIËNTEN

Inklapbare content

Zijn de producten van Ultraceuticals glutenvrij en geschikt voor mensen met coeliakie?

Ultraceuticals gebruikt geen ingrediënten in de formulering die gluten bevatten, maar het bedrijf kan niet garanderen dat het product volledig vrij is van sporen. Daarom raden we het gebruik van onze producten niet aan bij coeliakiepatiënten.

Bevatten de producten van Ultraceuticals noten?

We gebruiken ingrediënten zoals amandelglyceriden, soja-extract, sheaboter-extract, zonnebloemolie. We gebruiken ook ingrediënten die bestaan ​​uit verschillende extracten, waarvan sommige zijn afgeleid van een notenbron. Daarnaast kunnen we er niet zeker van zijn of sommige van onze grondstoffen die we van andere leveranciers kopen, tijdens het productieproces in contact zijn gekomen met noten.

Als u zich zorgen maakt, raden we u aan een patch-test uit te voeren om te controleren op allergische reacties voordat u een van onze producten gebruikt.

Gebruikt Ultraceuticals natuurlijke ingrediënten?

Bij Ultraceuticals draait alles om prestaties en werkzaamheid; dit is wat een echte cosmeceutical maakt. Overal waar we de resultaten kunnen behalen die we nodig hebben voor onze klanten met behulp van natuurlijke ingrediënten, zullen we dat doen. We gebruiken veel natuurlijke ingrediënten, waaronder groene thee-extract, druivenpitextract, havermeel, bernagieolie, aloë barbadensis-bladextract en zoethoutextract. Onze natuurlijke ingrediënten worden gebruikt op een niveau dat resultaten garandeert, en in veel gevallen betekent dit het gebruik van zeer dure natuurlijke extracten op zeer hoge niveaus. Ingrediënten worden waar mogelijk verkregen uit niet-genetisch gemodificeerde en ecologisch duurzame bronnen.

Gebruikt Ultraceuticals synthetische geurstoffen?

We gebruiken geen synthetische geurstoffen in onze producten - alleen etherische oliën of extracten. Al onze producten zijn vrij van propyleenglycol, parabenen, synthetische kleur- en geurstoffen.

Waarom gebruikt Ultraceuticals alcohol in sommige van onze formules?

Ultraceuticals gebruikt alcohol in sommige producten waar het een cruciaal element van de formulering is om de effectiviteit van ingrediënten zoals vitamine C te maximaliseren. In deze gevallen zorgen we ervoor dat het alcoholgehalte tot een minimum wordt beperkt om mogelijke nadelige huidreacties en uitdrogende effecten, maar zoals altijd stoppen met het gebruik van tekenen van irritatie verschijnen.

Zijn de producten van Ultraceuticals veganistisch?

De meeste ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, zijn synthetisch of afkomstig van planten. We gebruiken cholesterol afkomstig van schapenwol in de onderstaande producten en kunnen daarom niet claimen een veganistisch merk te zijn.

Cholesterolbevattende, niet-veganistische producten zijn onder meer:

- Ultra Moisturizer Oogcrème

- Ultra aanvullend masker

- Ultra hydraterende lotion

- Ultra-vochtinbrengende crème

- Ultrarijke vochtinbrengende crème

PROFESSIONELE BEHANDELINGEN

Inklapbare content

Waarom heb ik een gekwalificeerde huidtechnicus en professionele behandelingen nodig om mijn gewenste resultaten te bereiken?

Een gekwalificeerde Ultraceuticals huidtherapeut of schoonheidsspecialiste volgt een gespecialiseerde opleiding om u te helpen optimale resultaten voor uw huidtype te bereiken. De professionele huidtherapeuten van Ultraceuticals zijn hoog opgeleid en getraind om een ​​progressief plan van zowel thuisverzorgingsproducten als professionele gezichtsbehandelingen aan te bevelen, ontworpen om echt zichtbare resultaten te leveren in een periode van 90 dagen. Ze zijn de beste in de branche en hebben een echte passie voor het verzorgen van je huid. Gecombineerd met een geweldige thuisverzorgingsroutine, kunnen professionele gezichtsbehandelingen u helpen de best mogelijke resultaten te bereiken met onze producten.

AANKOOP VAN ONZE PRODUCTEN

Inklapbare content

Waar kan ik Ultraceuticals kopen?

We raden aan een gekwalificeerde huidtherapeut of schoonheidsspecialiste van Ultraceuticals te bezoeken voor een grondig huidadvies voordat u onze producten aanschaft en gebruikt. Ultraceuticals is op voorraad in toonaangevende salons, klinieken en medispas in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Ierland.

Vind uw dichtstbijzijnde Ultraceuticals-dealerlocatie. Vind hier uw dichtstbijzijnde Ultraceuticals-dealer. .

Komt dit u niet uit, dan kunt u ook een Online Consult boeken bij onze Ultra Skin Experts. Boek hier een online huidconsult .