Een deskundige routine in 4 stappen voor een zuiverdere huid

2 minuut gelezen
A 4-Step Expert Routine For Clearer Skin

Problematische, verstopte en acne-gevoelige huid kan lastig te hanteren zijn en vereist een routine die uit meerdere stappen bestaat om te behandelen.

We hebben een beroep gedaan op onze vertrouwde Ultra-experts om een ​​break-out-busting-routine in 4 stappen samen te stellen om je huid te helpen kalmeren en kalmeren.

Stap 1: Was je gezicht

Puistjes of niet, reiniging is de essentiële eerste stap in elk huidverzorgingsregime. Het meest voor de hand liggende voordeel is het verwijderen van vuil, olie, make-up van gisteren (hopelijk niet) en ander ongewenst vuil van het huidoppervlak. Kies een formule zoals Ultra Clear Foaming Cleanser, die diep exfoliërende ingrediënten zoals salicylzuur en amandelzuur bevat om overtollig talg te verwijderen, poriën grondig te reinigen en je een fris gevoel te geven.

Hoe te reinigen als een pro? Masseer uw reinigingsmiddel zachtjes met ronddraaiende bewegingen over de natte huid, waarbij u de ogen vermijdt, en verwijder grondig met warm water en een zachte doek. Reinig 's avonds dubbel om alle vuillagen te verwijderen - dit zal je huid ook helpen om je corrigerende serums beter op te nemen.

Stap 2: Target met een serum

Nu je een fris gezicht hebt, is het tijd om je puistjes direct aan te pakken. We raden een serum met drievoudige bedreiging aan dat is ontworpen om de huid te ontlasten, puistjes te helpen verwijderen en toekomstige congestie te verminderen. * Komt binnen * Ultraheldere behandelingslotion; een multi-action behandelingsserum dat krachtige exfoliërende ingrediënten bevat, zoals amandelzuur en salicylzuur gecombineerd met niacinamide (vitamine B3) die talg op het oppervlak helpen verminderen om de huid schoner en helderder te houden.

Eenmaal per dag aanbrengen (idealiter 's ochtends) op alternatieve dagen en geleidelijk een tolerantie opbouwen om eenmaal per dag aan te brengen.

Stap 3: Houd hydratatie vast

Denk je dat het bestrijden van problematische puistjes betekent dat je niet hoeft te hydrateren? Denk nog eens na! Alle huidtypes hebben een vochtinbrengende crème nodig om de natuurlijke vochtbarrière van de huid te ondersteunen, wat betekent dat de huid zichzelf beter kan beschermen tegen agressieve omgevingsfactoren. Zonder vocht produceren uw talgklieren overtollig talg, wat kan leiden tot verstopte poriën, overtollige glans (de vette soort) en congestie.

Kies voor een lichtgewicht formule die hydrateert en de soepelheid van de huid herstelt, zoals onze Ultra Hydrating Lotion . Breng 's ochtends en 's avonds aan op het gezicht en de hals voor een zachte, gladde en perfect uitgebalanceerde teint.

Stap 4: SPF altijd

Dagelijks niet onderhandelbaar voor UV-bescherming - vooral bij gebruik van corrigerende serums. We raden aan Ultra UV Protective Daily Moisturizer SPF 50 Mattifying aan te brengen, die is geformuleerd met silica - een matterende stof die overtollige olie absorbeert en de perfecte basis vormt voor make-up.

Vergeet niet om de 2 uur opnieuw aan te brengen op uw gezicht, hals en oren.

Wilt u meer weten over het omgaan met uw huidtype dat vatbaar is voor puistjes?

We raden aan om een online huidconsult of een bezoek aan uw lokale Ultraceuticals salon of kliniek voor persoonlijk advies.