Kenmerkende gezichtsbehandeling

Apulië, Zuidoost-Italië. Een reeks stadjes op een heuvel, witgekalkt door zon en zand. Overspoeld door uitgestrekte vlaktes en een saffierzee. Uitgestrekt en energiek. Schaamteloos onverzorgd. Een land van prachtige uitersten.

Voor gevoeligheid

Kenmerkende gezichtsbehandeling

Apulië, Zuidoost-Italië. Een reeks stadjes op een heuvel, witgekalkt door zon en zand. Overspoeld door uitgestrekte vlaktes en een saffierzee. Uitgestrekt en energiek. Schaamteloos onverzorgd. Een land van prachtige uitersten. Een land van prachtige uitersten.

Onze huidverzorgingsproducten werken het beste in combinatie met professionele behandelingen.

Boek een behandeling bij een Ultraceuticals salon of clinic bij jou in de buurt

Kenmerkende gezichtsbehandelingen

De luxueuze kenmerkende gezichtsbehandelingen van Ultraceuticals bevatten krachtige actieve ingrediënten, UltraSonophoresis en massage om belangrijke huidproblemen te behandelen, waaronder vroegtijdige huidveroudering, pigmentatie/oneffen teint, uitdroging en verstopte huid.

DE KRACHT VAN ULTRAPHORESE

Alle Ultraceuticals behandelingen maken gebruik van de krachtige UltraSonophoresis (Infusion) technologie. UltraSonophoresis maakt gebruik van ultrageluid met een lage frequentie waarvan is aangetoond dat het de transdermale penetratie van verschillende ingrediënten tot 1000 keer verhoogt dan bij andere applicatiemethoden¹.

Onze kenmerkende gezichtsbehandelingen integreren een vitamine-infusie om de penetratie van krachtige actieve stoffen dieper in de huid te stimuleren. De Skin Workout & Paramedical behandelingen bevatten een UltraSonophoresis dieptereiniging voor de perfecte huidvoorbereiding voor de behandeling.

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een geavanceerde techniek om de huid te exfoliëren. Deze behandeling verwijdert dode huidcellen en verhoogt de celvernieuwing waardoor de huid er stralender en jeugdiger uitziet. Microdermabrasie op het gezicht en lichaam verbetert de algehele look, feel, textuur en toon van de huid en helpt producten gemakkelijker door te dringen.

1. Heber, G 2005, Australasian Journal of Cosmetic Surgery