Onze prestaties

  • Al onze bedrukte dozen zijn recyclebaar
  • Bij het verzenden van bestellingen gebruiken we biologisch afbreekbare en composteerbare verpakkingspinda's
  • Alle online bestellingen worden verzonden in biologisch afbreekbare tassen.

Verpakking

We gebruiken waar mogelijk recyclebare verpakkingen en werken samen met leveranciers die zich inzetten om hun impact op het milieu te verminderen, terwijl we productiemethoden optimaliseren om het energieverbruik te helpen verminderen.

We zijn toegewijd aan de praktijken en doelstellingen van de Australian Packaging Convenant Organization (APCO) om de overproductie van plastic te minimaliseren en de aanbevolen duurzame praktijken in onze bedrijfsprocessen op te nemen.

Onze toewijding

We blijven onze toewijding aan duurzaamheid nauwgezet beoordelen en afwegen, terwijl we ook doeltreffende producten leveren.

We blijven trots samenwerken met Impact International in hun duurzame bosprogramma en helpen tegelijkertijd de inheemse Australische fauna en flora te beschermen. 

Duurzame salons

We zetten onze samenwerking in Australië voort met Sustainable Salons, een sociale onderneming die salonafval helpt voorkomen van stortplaatsen en hun leden helpt hun impact op de planeet te verminderen en te investeren in lokale gemeenschappen. Ultraceuticals was het eerste hoofdkantoor in de branche dat samenwerkte met Sustainable Salons.