ONTMOET Dr. Geoffrey Heber

Een pionier in de industrie

onze oprichter, Dr Geoffrey Heber is een cosmetisch arts die in 1988 een van de eerste niet-chirurgische cosmetische medische klinieken in Australië opende, Heber Davis Cosmetic Medicine.

Daar herkende hij de behoefte van zijn klanten aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten die effectiever waren dan die welke doorgaans in warenhuizen en apotheken te vinden zijn.

Toewijding aan innovatie

In 1998, vastbesloten om geïmporteerde huidverzorgingsproducten op de markt te verbeteren, vormde Dr. Heber een krachtig team van Australische en internationale chemici met als doel het creëren van krachtige, effectieve en betaalbare cosmeceutische huidverzorgingsproducten - en Ultraceuticals werd opgericht.

Waar is dr. Heber vandaag?

Dr. Heber blijft gepassioneerd over hoogwaardige huidverzorging en het welzijn dat mensen ervaren door zich goed te voelen over hun huid. Hij werkt nauw samen met de toonaangevende onderzoekers en wetenschappers van Ultraceutical om tot op de minuut nauwkeurige combinaties van effectieve ingrediënten in efficiënte formuleringen te ontdekken om de nieuwste productinnovaties van Ultraceutical te inspireren.