Verzendbeleid

TRANSPORT & LEVERING

Alle prijzen op deze website zijn in Euro. Bestellingen via deze website worden geleverd binnen Europa.


BESTELLINGEN IN NEDERLAND, BELGIË OF LUXEMBURG

Bestellingen in Nederland met een totale waarde tot EUR 150,- (incl. btw) leveren wij voor EUR 7,50 (incl. btw) en bestellingen met een totale waarde hoger dan EUR 150,- (incl. btw) worden gratis geleverd. Bestellingen in België en Luxemburg met een totale waarde tot EUR 200,- (incl. btw) leveren wij voor EUR 15,- (incl. btw) en bestellingen met een totale waarde hoger dan EUR 200,- (incl. btw) worden gratis geleverd door middel van de pakketdienst van DPD. Afhankelijk van uw locatie wordt de levertijd geschat op 1 tot 3 werkdagen. Bij ontvangst van uw bestelling, hebben wij uw handtekening nodig. Om deze reden raden wij aan om voor de levering een werkadres op te geven, indien u niet thuis bent gedurende werkdagen.


BESTELLINGEN IN DE REST VAN EUROPA

In de rest van Europa (uitgezonderd Nederland, België en Luxemburg) leveren wij bestellingen voor EUR 25,- (incl. btw) en wordt er per post en/of koerier geleverd. Afhankelijk van uw locatie wordt de levertijd geschat op 3 tot 5 werkdagen. Bij ontvangst van uw bestelling, hebben wij uw handtekening nodig. Om deze reden raden wij aan om voor de levering een werkadres op te geven, indien u niet thuis bent gedurende werkdagen.


BELASTINGEN & HEFFINGEN

Enige douanekosten zijn voor uw rekening. sQinno heeft geen invloed op deze kosten. Douanebeleid verschilt van land tot land, voor aanvullende informatie raden wij aan contact op te nemen met uw plaatselijke douanekantoor en/of de relevante autoriteiten. Indien u producten bestelt buiten de Europese Unie, wordt u geacht de importeur van de producten te zijn. U bent ervoor verantwoordelijk dat de door u bestelde producten voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving van het land waar u de producten laat leveren. Wij vinden uw privacy belangrijk en wij willen onze internationale klanten erop wijzen dat internationale bestellingen geopend en geïnspecteerd kunnen worden door douanebeambten.